„ამ მეთოდებით მწვანილი 2 თვემდე გაძლებს და არც გემოს დაკარგავს“ - მარტივი ხრიკები თუ როგორ შევინახოთ პროდუქტი | Allnews.Ge

„ამ მეთოდებით მწვანილი 2 თვემდე გაძლებს და არც გემოს დაკარგავს“ - მარტივი ხრიკები თუ როგორ შევინახოთ პროდუქტი

როდესაც ცივი ამინდი მოდის, ჩვენ ვიწყებთ ვიტამინებით მდიდარი ახალი მწვანილის დაფასებას. სამწუხაროდ, უმეტეს შემთხვევაში მაცივარში დიდხანს ვერ ინახება. რამდენიმე დღის შემდეგ მწვანილი ბნელდება და ხმება. მისი სწრაფად გაფუჭების თავიდან ასაცილებლად, თქვენ უნდა იცოდეთ როგორ შეინახოთ მწვანილი რაც შეიძლება დიდხანს. სწორი მიდგომით და მეთოდებით, თქვენ შეგიძლიათ მწვანილი 2 თვემდე შეინახოთ.

რა უნდა გააკეთოთ იმისთვის, რომ მწვანილმა უფრო დიდხანს გაძლოს და არომატიც შეინარჩუნოს:

მეთოდი #1

მწვანილის გაფუჭების თავიდან ასაცილებლად, გადაიტანეთ ისინი ქაღალდის პირსახოცებში, რომ ზედმეტი ტენიანობა აითვისოს. მწვანილი კარგად გარეცხეთ და კარგად გააშრეთ. მოათავსეთ კონტეინერში, რომლის ძირი დაფარულია ქაღალდის პირსახოცით. ზემოდან მოათავსეთ პირსახოცების კიდევ ერთი ფენა. კონტეინერის სახურავი მჭიდროდ დაახურეთ და შედგით მაცივარში. ასე მწვანილი მწვანილი 14 დღემდე გაძლებს.

მეთოდი #2

მეორე მეთოდი ძალიან განსხვავდება მისი წინამორბედისგან. ის უფრო ჰგავს ჭიქებში მწვანილის შენახვის მეთოდს. არ გააშროთ მწვანილი. იხილეთ სრულად